Padleopplevelse i Kroatia 

Unn deg litt ekstra

Alt inkludert

Aktivitetsferie Kroatia 2019.

Dato: 7.-14. september

Sted: Kyststripen og øyene utenfor Dubrovnik, Kroatia 

Vi gjentar suksessen fra de foregående tre årene og planlegger tur i september til vakre Kroatia. 15 plasser, tett oppfølging både fra oss og kroatenes kjentmenn og - damer i området, god mat og masse kos. 

Kysten rundt Dubrovnik er kjent for sine vakre øyer og krystallklare vann. Det finnes mange måter å oppleve Adriaterhavets perle på, men vi mener den den beste av alle er med kajakk. Forestill deg å gli sakte fremover i solnedgangen, ikke en lyd fra andre enn årene som bryter den speilblanke overflaten. Rundt deg ligger de varme kalksteinsklippene og lager bølgende røde skygger i vannet.

Sammen med våre kroatiske guider har vi lagt opp en fantastisk energigivende, inspirerende og miljøvennlig reise utenfor Dubrovnik. Dette er en ypperlig aktivitetsferie for alle uansett nivå og krever ingen vesentlige forkunnskaper, men samtidig padler vi lange og fine turer slik at også vi som lever og ånder for friluftsliv gleder oss til dagene på og ved Adriaterhavet. Vi har valgt oss ut to baser for turen; en på øya Lopud og den andre på naboøya Sipan. I tillegg velger vi en ny fastlandsvariant den første natta for å skaffe oss enda bedre tid til middag og å bli kjente med hverandre. Bagasjen blir

transportert mellom basene.

Noen av høydepunktene: 

- Vakre Dubrovnik 

- Elafitiøyene

- Deilig temperert badevann

- Lekre sandstrender

- Sykkel og vandreturer

- Uforglemmelige dager i kjakken

- Snorkling

- Undervannsgrotter

- Lokal mat

- Erfarne guider og Norsk turleder

- Muligheter for ballspill, klippestuping / hopping og boccia etc.

Samarbeidspartnere

MeloyAdventure.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon