Opplev Fellesskapet

Kompetanseutvikling og trivsel i fokus

Helgeland padlesymposium 2019.

Dato: 10.05.19- 12.05.19

Sted: Tonnes, Norge

 

Velkommen til Helgeland padlesymposium 10-12 Mai på Tonnes
 

Helgeland padlesymposium er Helgelands desidert største flerdagers padlesamling. Her kan kajakkinteresserte utfordre seg selv gjennom kurs, konkurranser og andre opplevelser knyttet til helgen. Andre gleder seg over hyggelige turer, sosialt fellesskap og billedskjønne omgivelser på og ved Polarsirkelen. Ei helt perfekt helg for padle- og friluftsinteresserte i alle aldre og på alle nivåer!

Vi har satt sammen et variert program og vil ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører kurs på nivåene grunnkurs (16 timer lørdag og søndag) for deg som har tatt ingenting eller introkurs tidligere, teknikkurs ( 16 timer for deg som har grunnkurs og som ønsker å bli en bedre havpadler), Vårt beste og grundigste teknikkurs noensinne).

For deg som allerede har tatt grunnkurs, men som kun ønsker deg fine turer sammen med andre padleglade mennesker i trygge omgivelser og med lokalkjent guide er dette fult mulig. Det er lagt opp flere turer under helgen. Informasjon om disse finnes under ´program´.

Overnatting

Vår basecamp vil være i nærheten av Oscarbrygga . Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting.

Måltider

God mat og påfyll av energi er viktig under padlesymposiet. Vi kan garantere at du blir sulten!

Måltidene gjennomføres i vår basecamp, hver enkelt sørger for egen mat. Vi stiller med grill, kaffe, varmt vann/saft og god stemning. Det finnes butikk i umiddelbar nærhet for de som ønsker å kjøpe inn mat til måltidene, men vi anbefaler at dette er gjort på forhånd.

"After-paddling" og andre sosiale aktiviteter

Vi kommer til å legge til rette for hygge og samhold under hele arrangementet. Blir vi belønnet med fint vær, finner vi på noe utendørs. Får vi ruskevær, kan det være godt å trekke innomhus. God stemning blir det uansett!

Lurt å ta med seg

Det er viktig at vi kler oss etter temperaturen i vannet og ikke temperaturen i lufta. Dere som er på kurs kommer til å være en del i vannet, og på denne årstiden kan det være godt med to lag under tørrdrakten, gjerne ullundertøy og et mellomlag av tykkere ull eller tynn fleece. På beina er det godt med tynne ullsokker under tørrdrakten.

I tillegg er det viktig å ha med:

  • Skifteklær og gjerne håndkle i tilfelle du blir våt

  • Varm jakke for å bruke i pauser dersom det er kaldt i lufta

  • Varm og kald drikke

  • Lue og varme votter

  • Godt med mat og energigivende snacks

  • Vanntette poser til det du ønsker å bringe med deg i kajakken

Dersom du ikke leier utstyr av oss, ta med: Kajakk, åre, tørrdrakt, sko, spruttrekk, vest, hette, hansker.

Samarbeidspartnere

MeloyAdventure.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon