En investering i bedriftens fremtid

Gi arbeidsmiljøet en boost

De ansatte i fokus

RSS The Race

T​he race er inspirert av det kjente tv programmet The amazing race men er tatt et steg videre og vinklet mot teambuilding i bedrift og større grupper. Her kommer du og din bedrift med et ønske til gjennomføring. Vi skreddersyr et opplegg som er tilpasset deres tidsramme og budsjett. 

Et slikt opplegg kan tilrettelegges hvor som helst på Helgeland og kan inkluderes med matservering, transport og overnatting hos våre samarbeidspartnere.

En gjennomføring består av flere rebus´er og utfordringer som skal løses for å komme videre til neste post hvor den gruppa som først tar seg til siste post stikker av med seieren. En post inneholder ulike utfordringer som gruppen sammen må løse for å få ledetråd til neste post. Innholdet i postene varierer i vanskelighetsgrad og legger opp til at deltakerne skal ta i bruk kreativitet, samarbeids kunnskaper, kommunikasjon, presisjon og tillit for å løse oppgavene. 

RSS har flere års gjennomføring med The Race og kan garantere at deltakerne finner frem vinnervilje, samarbeidsevner og brennende engasjement. 

Hvorfor investere i opplevelser og teambuilding aktiviteter for din bedrift? 

I en hverdag på jobb hvor det til en hver tid er fokus på å gjøre kundene fornøyd og yte best mulig service er det fort å glemme bedriftens juvel, nemlig de ansatte. Slike aktiviteter og opplevelser skaper tillit, reduserer konflikter, skaper relasjoner og øker samarbeidet. Dette gir gode forutsetninger for å tufte et godt arbeidsmiljø, som ofte er nøkkelen til produktivitet og lavt sykefravær. 

For å lykkes som bedrift er man avhengig av godt samarbeid blant de ansatte og jobbe mot et eller flere felles mål. Med aktivitetene og opplevelsene vi kan tilby er vi sikre på at vi kan være med på å skape denne atmosfæren for deg og din bedrift.

 

Ta kontakt med oss for et skreddersydd opplegg og et uforpliktende tilbud. 

Samarbeidspartnere

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon