top of page

En uforglemmelig opplevelse

Mektig natur

337 meter over havet

Til topps på Trænstaven med din bedrift

Du har sett den fine lille fjellkjeden vi har langt te havs, med de karakteristiske fjelltoppene på øya Sanna? Med et skreddersydd opplegg har du og din bedrift mulighet til å bestige Trænstaven som strekker seg 338 meter over havet.​

Trænstaven er et fantastisk fjell å bestige og en perfekt utfordring for folk flest. Man trenger ikke være i super form, men turen er relativt bratt og krever normal fysisk form.

Med et skreddersydd opplegg fra RSS kan vi tilby;

- Alt nødvendig sikkerhetsutstyr for bestigningen

- Transport fra ønsket destinasjon            på fastlandet med RIB/Båt

- Matservering

- Kyndige guider

- Ulike aktiviteter utenom selve bestigningen

- Overnatting

 

Selve bestigningen starter med at deltakerne får utlevert personlig klatreutstyr for turen. Nødvendig informasjon gis før vi går mot innsteget til selve oppstigningen på nordvestsiden av Sanna, ca 1,6 km. fra kaia. Turen følger en rygg hele veien og byr på lett klyving, uanstrengt spasertur samt små partier med lett klatring. Turen er luftig og gir de fleste en smak av flott fjellklatring/klyving. Deltagerne er til enhver tid sikret i tau slik at vi unngår ulykker og kan ha fullt fokus på gåsehudopplevelser.

Hvorfor investere i opplevelser og teambuilding aktiviteter for din bedrift? 

I en hverdag på jobb hvor det til en hver tid er fokus på å gjøre kundene fornøyd og yte best mulig service er det fort å glemme bedriftens juvel, nemlig de ansatte. Slike aktiviteter og opplevelser skaper tillit, reduserer konflikter, skaper relasjoner og øker samarbeidet. Dette gir gode forutsetninger for å tufte et godt arbeidsmiljø, som ofte er nøkkelen til produktivitet og lavt sykefravær. 

For å lykkes som bedrift er man avhengig av godt samarbeid blant de ansatte og jobbe mot et eller flere felles mål. Med aktivitetene og opplevelsene vi kan tilby er vi sikre på at vi kan være med på å skape denne atmosfæren for deg og din bedrift.

 

Ta kontakt med oss for et skreddersydd opplegg og et uforpliktende tilbud. 

IMG_5919
IMG_5918
IMG_5958
IMG_5975
IMG_5976
bottom of page