top of page

Booking og turkalender

Mo i Rana 2,5h kayak excursion

Vi legger ut fra Moholmen marina med utsikt mot Hemnesberget og den langstrakte Ranfjordens vei mot storhavet. Turen går nordover og kombinerer gammel og ny industrihistorie idet vi passerer den nedlagte industrigiganten koksverket, Toraneskaia og den moderne Mo i Rana Havn. Vi gjør strandhugg på den vakre bystranda Mjølanstranda der vi strekker på beina og de som ønsker det kler av seg padleklærne og tester badetemperaturen.

 

På tilbaketuren passerer vi marinaen og fortsetter forbi Mo i Ranas godt bevarte gamleby på Moholmen. Med blikket festet på hoppbakkene i Fageråsen padler vi helt inntil steinskulpturen Havmannen og tar denne i nærmere øyesyn før vi igjen vender nesen hjemover. En fredelig naturopplevelse med historisk påfyll bare noen få meter fra bykjernen!

Onøy day trip kayaking

Nydelig kajakktur gjennom det vi best beskriver som det vakreste padlelandskapet i verden. Bratte fjell, hvite strender, et yrende fugleliv og små øyer og skjær overalt. Rett og slet en helt magisk opplevelse. Vi stopper for lunsj på ei sandstrand slik at de mest eventyrlystne får badet litt før vi drar tilbake (lunsj er ikke inkludert i prisen)

Hva må du ta med deg?

Klær, drikke, mat, solkrem, skiftetøy, badesko, 

Hva er inkludert? 

Guiding, topp padleutstyr (kajakk, åre, spruttrekk, vest)

Tørrdrakt og sko for de som velger å bestille dette.

Mo i Rana eskimo roll classes

Lær å rulle en havkajakk med en av de beste instruktørene i bransjen. Kursene inkluderer veiledning og alt nødvendig utstyr. Du trenger pågangsmot, ei vannflaske og klær til å ha på under tørrdrakten. Vi bruker ullundertøy under drakten, men alt som holder på varmen duger. Vel møtt!

bottom of page