top of page

Aktivitetsferie kroatia 2019

 

Dato: 07.09.19-14.09.19

Sted: Kroatia 

Vilkår

REISE- OG AVBESTILLINGSFORSIKRING
En reise – og avbestillingsforsikring er en omfattende forsikring som gir deg betydelig trygghet i mange situasjoner som kan oppstå før og under reisens gang. På reiser til utlandet er reiseforsikring en nødvendighet.

AVBESTILLINGSREGLER
Avbestilling må skje straks det foreligger en hindring for å gjennomføre reisen. Hvis du har tegnet en avbestillingsforsikring, og må avbestille på grunn av akutt sykdom, ulykkestilfelle eller dødsfall, får du refundert

beløpet fra forsikringsselskapet. Ved avbestilling gjelder følgende gebyrer fra vår side:

 

Inntil

- 65 dager før avreise: kr 4000 (depositumet)

- 64–30 dager før avreise: 50 % av reisens pris

- Under 30 dager til avreise: Ingen refusjon

PASS
Nordmenn trenger gyldig pass for innreise til Kroatia. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass er gyldig ved avreise/hjemreise.

 

VAKSINASJON
Vi anbefaler at du tar kontakt med fastlege eller www.folkehelseinstituttet.no for nærmere informasjon og andre spørsmål angående helse på reise.

 

REISEVILKÅR
Reisevilkårene er grunnlag for både dine rettigheter som reisende og våre som arrangør. Alminnelige vilkår for pakkereiser og Spesialsports reisebetingelser får du ved å kontakte oss. Rana Spesialsport AS er medlem av Reisegarantifondet og har stilt den nødvendige garanti.

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om trykkfeil, endringer i flytider og program, samt justering av program og reiserute ut fra værforhold eller hensyn til gruppas sikkerhet og trivsel. 

Padleopplevelse i Kroatia 

Unn deg litt ekstra

Alt inkludert

FullSizeRender
FullSizeRender
FullSizeRender
FullSizeRender
IMG_5818
FullSizeRender
FullSizeRender
IMG_0520
FullSizeRender
IMG_0592
Kroatsia
Kroatia 7
Kroatia 5
Kroatia 6
Kroatia 4
Kroatia 3
Kroatia 2
bottom of page