Kajakk opplevelser

Opplev Fellesskapet

Kompetanseutvikling i fokus

 

I et voksende kajakk miljø har Rana Spesialsport et stort nettverk guider 

med bred kompetanse.

I 2020 vil Rana spesialsport sette opp et bredt spekter av kajakk opplevelser. 

Helgeland padlesymposium, turene under Trænafestivalen og vår padleferie til Lanzarote er definitivt de aller største, men vi setter også opp turer over en eller flere dager fra Kvarøya og Røssøygården v/Onøy

Ønsker du en tur tilpasset deg og din gruppe, ta kontakt med oss.

Velkommen!

Ikke oppsatt dato

Padletur rundt Aldra, inkl fottur til Hjarthellern

Padleturen rundt øya Aldra byr en flott utsikt mot Aldersundets majestetiske fjellheim og deler Helgelandskystens øyrike. Den lengste padledistansen er tilbakelagt når vi går i land på Hjart, som ligger på sørsiden av øya. Etter en god pause med mat og bålkos,  beveger oss videre til fots i urørt og trolsk terreng til Hjarthelleren. Turen til fots er på ca 2,5 km tur/retur, i tildels ulendt terreng.

Hjarthelleren er ei romslig havgrotte, som bærer preg av å være lite besøkt. Grotten er tildels opplyst av dagslyset, men innerst er det behov for lykt. Helleren ligger ca 80-90 meter over havet, og er ca 100 meter. Etter gåturen sjøsetter vi kajakkene, og krysser over Aldersundet til fastlandet.

Mer informasjon om turen finner du under ´Påmelding´

8-14.Juli

Kajakkpadling under Trænafestivalen

Avlyst. Vi gleder oss til 2021.

 

Træna er, i våre øyne, Europas vakreste padleparadis. Hundrevis av øyer, det mektige storhavet og majestetiske fjell skaper en fantastisk ramme rundt padleopplevelsen.

 

Under festivalen padler vi døgnet rundt med ulike kurs, morgenturer, dagsturer og midnattssolturer tirsdag til søndag. I løpet av seks dager leverer vi et variert program med turer som passer for alle ønsker og behov. I år kjøres halvparten av aktivitetene fra festivaløya Husøya. Se derfor i prislista hvilken tur og startsted som passer for deg.

Mer info om alle våre kurs og turer under festivalen finner du på påmeldingssidene nedenfor.

Ikke oppsatt dato

Vi starter fra Herøy Caraven på Tenna og padler nordover gjennom Tennsundet.

Videre padler vi til Øksningan og returnerer til Tenna gjennom Herøysundet. Vi finner vakre stoppesteder underveis, og legger opp til en god lunchpause hvor dere kan nyte medbragt matpakke.

Turen er ca 22 km og beregnes å ta ca 7 timer. Nivå: Moderat, bør ha padlet noe tidligere.

Settes opp som gruppetur på forespørsel.

Guidede turer på Nord- Helgeland

Vi arrangerer i år flere turer for privatmarkedet med utgangspunkt Onøy/Røssøy. Klikk på lenkene på forsiden for mer info om hver enkelt tur (facebook eller oversikten på deltager.no) Mange turer for privatmarkedet i hele juli. sen en forespørsel dersom du og noen venner ønsker et annet tilbud.

IMG_0093
IMG_0020
IMG_0097
IMG_0167
IMG_0398
IMG_0396
IMG_0392
IMG_0346
IMG_0379
IMG_0339
IMG_0242
IMG_0224
IMG_0289
IMG_0256
IMG_0236
IMG_0293
IMG_0251
IMG_0257
IMG_0156
FullSizeRender

Samarbeidspartnere

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon